Despre Companie

Echipa
Primobil sediul în Iași, România și Chișinău, Republica Moldova.

Echipa noastră este compusă din persoane talentate și specialiști pasionați, fiecare aducând contribuții valoroase pentru a oferi clienților noștri mobilier personalizat de cea mai înaltă calitate. Cu o abordare integrată și o pasiune comună pentru design și inovație, ne străduim să aducem viziunile clienților noștri la viață în fiecare proiect.

Echipa de design: Creativitatea și expertiza noastră în designul mobilierului personalizat ne permit să transformăm ideile în realitate. Fiecare membru este dedicat să creeze soluții unice și funcționale care să se potrivească nevoilor și gusturilor individuale ale clienților noștri. Echipa de vânzări: Echipa noastră de vânzări este plină de entuziasm și dedicată să ofere o experiență personalizată fiecărui client. Cu o înțelegere profundă a produselor noastre și a nevoilor clienților, aceștia sunt ghidul perfect pentru a găsi soluția ideală pentru fiecare spațiu.

Echipa de contabilitate: Responsabilitatea noastră financiară este gestionată cu precizie de către echipa noastră de contabilitate. Aceștia se asigură că toate aspectele financiare sunt în ordine și că procesele noastre sunt eficiente și transparente. Echipa de producție: Mâinile pricepute și atenția la detalii ale echipei noastre de producție asigură calitatea impecabilă a fiecărui piese de mobilier pe care o producem. Cu o combinație de tehnologie avansată și măiestrie artizanală, suntem dedicați să livrăm produse de cea mai înaltă calitate.

Echipa logistică: Livrarea promptă și sigură a mobilierului către clienții noștri este o prioritate pentru echipa noastră logistică. Aceștia se asigură că fiecare produs ajunge la destinație în condiții perfecte și în timp util.Echipa de marketing: În era digitală în continuă evoluție, echipa noastră de marketing este motorul care promovează brandul nostru și comunică valorile noastre unice către publicul țintă. Cu strategii inovatoare și creativitate, ne asigurăm că mesajul nostru ajunge la cei care își doresc mobilier personalizat de calitate.

Echipa noastră se dedică cu pasiune și atenție fiecărui detaliu al procesului de producție, angajându-ne să oferim fiecărui client o experiență frumoasă și mobilier de cea mai înaltă calitate. Prin abordarea personalizată și atenția la nevoile individuale ale fiecărui client, ne străduim să depășim așteptările și să creăm mobilier care reflectă cu adevărat stilul și personalitatea lor.

Echipa noastră este cheia succesului nostru. Împreună, transformăm idei în realitate și construim un viitor în care frumusețea și funcționalitatea se întâlnesc armonios în fiecare piesă de mobilier.

Ion Vasiliu

Founders & CEO

Cultura pe care o promovăm la Primobil încurajează valorile contemporane și consolidează tradițiile vechi, deschizând astfel drumul către un viitor prosper și împlinit. Misiunea noastră este să îmbunătățim calitatea vieții prin oferirea de soluții personalizate și transformarea celor mai extraordinare vise în realitate palpabilă. Echipa noastră avansează neîncetat, perfecționându-ne abilitățile în producția de mobilier unic și adaptat fiecărui client.

În fiecare proiect nou, ne propunem să atingem noi înălțimi și să devenim contribuitori esențiali la modelarea designului viitorului. Suntem mândri de echipa noastră experimentată și responsabilă, care pune accent pe un stil distinctiv și o abordare personalizată, elementele cheie ale dezvoltării noastre continue.

Primobil: Unde frumusețea întâlnește funcționalitatea.

Misiunea

Scopul echipei Primobil este să redefinească standardele de lux și exclusivitate în domeniul mobilierului personalizat. Ne-am asumat angajamentul de a aduce arta și inovația în fiecare aspect al proiectelor noastre, urmărind să oferim clienților noștri o experiență cu adevărat unică și personalizată, care să depășească orice așteptări.

De la stadiul de planificare până la producția finală a mobilierului, ne concentrăm cu atenție și devotament asupra fiecărei etape pentru a asigura coerența și excelența în fiecare proiect. Lucrăm exclusiv cu materiale de cea mai înaltă calitate și ne străduim să creăm elemente de mobilier care nu doar să fie funcționale, ci și să încânte prin estetică și rafinament. Angajamentul nostru față de clienți este central în tot ceea ce facem. Ne dedicăm să le oferim nu doar mobilierul dorit, ci și o experiență extraordinară de colaborare și satisfacție. Acest angajament profund și pasiunea noastră pentru mobilierul personalizat ne permit să atingem mereu noi culmi și să devenim o parte indispensabilă din designul și stilul de viață al viitorului.

Suntem motivați să aducem frumusețea, confortul și inovația în casele și viețile oamenilor, consolidându-ne poziția ca lideri în domeniul mobilierului personalizat. Apreciem profund încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri și suntem recunoscători pentru oportunitatea de a transforma visele lor în realitate. Cu fiecare pas înainte, ne străduim să ne depășim propriile limite și să rămânem o forță creativă și inspirațională în industrie.

Consultație gratuită!

Răspundem la întrebări, propunem soluții oferim mai multe variante la alegere

Regiunea
Tipul Mobilierului

În sus
În sus
Whatsapp