» Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Termenii şi condiţiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor activităților de promovare şi vânzărilor de bunuri şi servicii de către PRIMOBIL. Termenii şi condiţiile generale pot fi modificate oricând de către PRIMOBIL sub condiţia respectării prevederilor legale.

Astfel, termenii de mai jos vor avea următorul înțeles:

WEBSITE/SITE (primobil.ro): reprezintă website-ul care are adresa de internet  https://primobil.ro/, prin intermediul căruia Utilizatorul are acces la informaţiile privind produsele, serviciile oferite sau asigurate şi promoţii/campanii de informare/promovare pentru acestea, desfăşurate de către primobil.ro.

BUNURI şi SERVICII: orice produs sau serviciu, inclusiv documentele şi serviciile menţionate pe website şi în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

SPECIFICAŢII: toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor şi Serviciilor aşa cum sunt precizate în primobil.ro precum şi în materialele de informare/promovare ale acestora, oferite de către vânzător/producător, sau de către utilizatori/cumpărători, sau aşa cum apar în Comandă.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează primobil.ro, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat TERMENII şi CONDIŢIILE prezentului website.

VÂNZĂTOR: societatea PRIMOBIL ECO SRL, cu răspundere limitată, având sediul social în Iași, Comuna Tomești, Hala nr 5, înregistrată la Registrul Comerţului Iași cu numărul J22/563/2018, CUI RO 30126966.

CUMPĂRĂTOR: persoana fizică / persoana juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă prin intermediul primobil.ro.

CONTRACT: Act bilateral între Vânzător şi Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile şi Cumpărătorul este de acord sa primească aceste Bunuri şi Servicii şi să facă plata acestora

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA: toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor şi alte drepturi asociate, drepturile din baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate şi înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

MĂRCI ÎNREGISTRATE: reprezintă mărcile înregistrate ale  PRIMOBIL ECO SRL sau care sunt utilizate de PRIMOBIL ECO cu respectarea Legii 84/1998 privind mărcile şi indicațiile geografice, PRIMOBIL LUX cu respectarea Legea Nr. 38 din 29/02/2008.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea  primobil.ro intr-un mod contrar scopului declarat şi practicii în domeniu, a reglementărilor şi ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii  primobil.ro, proprietarilor/titularilor legali ai acestuia şi oricărui alt partener cu care exista contract în acest sens.

Continutul site-ului  primobil.ro

Informatiile prezentate pe  primobil.ro au caracter informativ şi pot fi modificate de către Vânzator, fără o anunțare prealabilă.

Descrierile produselor pot fi incomplete însă Vânzătorul face eforturi pentru a prezenta informațiile cele mai relevante astfel încât produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat.

Imaginile produselor sunt prezentate pe primobil.ro cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor şi design-ului produsului achiziționat.

Promoții şi campanii

Promoțiile şi campaniile prezentate pe primobil.ro sunt valabile în perioada de timp menționată în materialele de promovare şi în regulamente, unde este cazul, acestea fiind valabile în limitele stocurilor disponibile alocate pe teritoriul României și Republicii Moldova.

Preturile produselor

Prețurile produselor şi serviciilor afișate în cadrul site-ului  primobil.ro includ  T.V.A. conform legii în vigoare. Prețul final la care Cumpărătorul poate sa achiziționeze produsele este considerat cel din Comanda confirmată de Vânzător.


CONTACT:
Showroom:
Bd. Grigore Vieru 21, Chișinău,
Republica Moldova
Expoziție Palas Mall Iași:
Str. Palas 7A, et. 0
Telefon Romania: +40 740 68 4444
Telefon Moldova: +373 790 09 017
Email: admin@primobil.ro
Blog
NR.21

NR.21

NR. 13

NR. 13

PENTRU UTILIZATOR