Cu ajutorul materialelor testate și calitative orice ideie poate deveni realitate. Dacă e să vorbim de materiale vă oferim cataloage variate din PAL melaminat EEGGER, Kronospan, Kronopol, CLEAF. Palul este unul dintre cele mai întîlnite tipuri de materiale din care este confecționată mobila modernă. PAL-ul a început să înlocuiască multe piese din mobilier care erau fabricate din lemn masiv, după tehnici tradiționale.

Calitatea cantului cînd vorbim de mobilier confecționat din PAL, poate decide durata de viață și aspectul mobilierului pe care îl achiziționați pentru următorii ani (de ex: cantul ABS).

Pentru persoanele care își doresc să investească într-un mobilier cu o durată lungă de viață, MDF-ul este cel mai rezistent dintre cele două tipuri de materialE. MDF-ul este materialul vopsit de către noi în culorile pe care vi le doriți, anume așa, fiindcă și aici gama este foarte variată. Fronturi din MDF vopsit lucios, MDF vopsit mat, MDF furniruit (șponat), MDF vopsit cu efecte speciale: foiță de argint, metalizat, filamentoso. MDF acrylic, MDF acoperit cu PVC ne permit să micșorăm timpul de producere diversificînd alegerea dumneavoastră. Calitatea vopselei ICA(italiană) va da o rezistență mecanică MDF-ului vopsit.

Adesea persoanele care cumpără o locuință sau își renovează bucătăria petrec o mulțime de timp pentru a decide ce tip de blat de bucătărie se potrivește cel mai bine cu noul design gîndit. Când te gîndești la asta, ar avea sens, deoarece există mai multe tipuri de blaturi de lucru dintre care să alegi și prețurile variază în funcție de fiecare tip:

  • piatră acrilică, piatră naturală – blaturi cu o compoziție de 93% de părticele din quartz (Montelli, TechniStone, Samsung, Staron),
  • plăci laminate(EEGGER, PFLEIDERER).

Elementele de decor ca bambucul, ratanul, pielea, sticla, oglinzile fac proiectele propuse de noi desăvârșite, inedite și țin să accentuieze stilul propus.

Furnitura

Mecanismele definesc normele de funcționalitate, calitate și confort al mobilierului. Furnitura creează combinația perfectă dintre tehnologia inteligentă, funcționalitate și design. Vă oferim diverse sisteme de deschidere de la firme cu renume ca Hettich, Blum, Kessebohmer, Teko, STARAX, Samet. Mînerele (Gamet) variate sunt detaliul care dau finisarea mobilei.

În sinteză generală: aventos, sertarele Tandem Box și balamalele cu amortizare de la Blum, mecanismele cu deschiderea ușilor duble de la Kessebohmer, ușile glisante, patinele telescopice, ledurile etc., vor crea funcționalitatea mobilierului d-stră.

Sfaturi pentru întreținerea mobilierului

Mobila poate fi întreținută cu emolienți obișnuiți de îndepărtare a prafului existenți în comerț. Folosește aceste spray-uri antistatice împreună cu o cîrpă moale de bumbac. Suprafețele mobilierului nu trebuie curățate cu soluții care conțin înălbitori, substanțe abrazive, dizolvante, acide sau alcool.

Dacă trebuie să lustruiești un blat din PAL, poți utiliza o ceară specială de lustruit pentru lemn. În lipsa unui astfel de produs, se folosește o cîrpă moale înmuiată în detergent diluant.