Compania SC “Primobil-Lux” SRL stă la dispoziția clienților care apreciază: calitatea superioară, designul exclusiv și prețul cel mai bun. Pe piața autohtonă de producere a mobilei “Primobil-Lux” SRL a fost creată în anul 2003. Primii pași în acest domeniu au fost siguri prin procurarea strungurilor performante, implimentarea tehnologiilor moderne, angajarea muncitorilor calificați. În timp, după o activitate productivă a fost posibilă trecerea de la spații mici la amenajarea unei secții de producere moderne și spațioase. În cadrul secției de producere găsim spații pentru asamblarea mobilei, locuri dotate cu strunguri și tehnică, precum și camere de vopsire a detaliilor.

Designerii experimentați țin să creeze clienților noștri o mobilă cu personalitate. Activitatea de un deceniu a companiei și-a pus amprenta asupra accesoriilor utilizate și funcționalității furniturii performante.

Vă putem asigura că pe piața autohtonă de producere a mobilei raportul PREȚ/CALITATE este cel mai competitiv, oferindu-vă o deservire impecabilă și o garanție a produselor procurate.

Valorile noastre sunt dinamismul, loialitatea, respectul și încrederea. În calitate de producător cu tradiție în domeniul asamblării mobilei, facem acest lucru cu pasiune și dragoste pentru artă.

Nu există o singură modalitate, Nu există o singură perspectivă – designul individual este mai căutat ca niciodată! Fie clasic, fie cu structuri și decoruri inovatoare(moderne) vă putem crea un climat interior plăcut.

Avantajele mobilierului la comandă

 1. Optezi pentru mobilă la comandă, când nu găsești ceva pe plac în magazine, sau în cazul că ai nevoie de mobilier nestandart cu dimensiuni și forme nestandarte.
 2. Să economisești tocmai printr-o investiție inițială mai mare pentru materiale și accesorii, pentru a nu schimba des mobilierul.
 3. Volumul spațiului tău poate fi acoperit cu bun gust, apelînd la serviciile unui bun designer profesionalist. În același timp spațiul se poate optimiza la maximum și fiecare centimetru pătrat  este folosit și pus în valoare.
  Proiectul personalizat însuflețește și conferă un plus de originalitate propriei tale locuințe.
 4. Proiectul tău poate fi flexibil și cu o posibilitate de ajustare a design-ului.
 5. Atunci când ai o idee despre mobilierul dorit, însă această idee nu este bine construită și definitivă, atunci noi îți venim în ajutor și stabilim împreună un concept de design, precum, și îmbinarea armonioasă a corpurilor de mobilier cu celelelalte elemente decorative din interiorul amenajat.
 6. Bugetul poate fi gestionat cu mare acuratețe. Zona economică – bucătărie din PAL melaminat 18 mm și cu canturi ABS.
  Dacă designul este important atunci optezi pentru MDF vopsit sau MDF cu PVC.
  În cazul cînd ești fanul bucătăriilor rustice îți rămâne ca opțiune lemnul masiv. Actuul este al tău pentru ca să știi din start în ce gamă de cost te încadrezi cînd mergi să comenzi un astfel de mobilier.
  Deci, selectarea materialelor rămân la alegerea ta.
 7. Feroneria sunt și ele importante. Poți alege cu ușurință o variantă economică, având furnitura standard sau poți opta pentru feronerie de ultimă generație (ex: aventos, balamale cu amortizare Blum,Hettich, sertare Arcitech, Innotech, sisteme cargo de la Kessebohmer etc.)
 8. Chiar și la nivel emoțional e bine să cumperi mobilă la comandă. Oamenii nu își pun doar priceperea pentru a realiza mobila ta, ci și sufletul. Fiecare mobilă la comandă are o poveste în spatele ei.

De ce trebuie să fii clientul nostru?

 1. Suntem inovativi căutând noi forme și materiale.
 2. Ne străduim să menținem costurile la niveluri competitive.
 3. Respectăm standartele de calitate a materialelor și a serviciilor.
 4. Suntem meticuloși pentru a preveni și a elimina potențialele surse de defecte în fiecare etapă corporativă.
 5. Livrare în timp și punctualitate în toate scadențele.
 6. Promovăm interesele, creșterea și bunăstarea tuturor resurselor umane.
 7. Îmbunătățim continuu procesele de afacere cu partenerii și monitorizarea acestora.
 8. Mediul nostru de lucru: armonios și colaborativ satisface cele mai înalte standarturi de calitate realizabile în procesul de conlucrare cu clientul.
 9. Vedem comunicarea în prezent  și într-un viitor ca un factor de succes și de creștere; de natură să stabilească o legătură puternică între companie și consumator.